Samo za mame

Skupina je namenjena vsem mamam, da se na skupini sprostijo in spregovorijo o težavah, skrbeh, stiskah, strahu, veselju, odnosu, doživljanju materinstva,…

V skupini obravnavamo različne teme (­mama, ženska in partnerica v eni osebi, medosebni in partnerski odnosi, kaj pomeni biti mama, otrokove potrebe, vzgojna problematika…).

Podporna skupina za svojce »Skrb na domu«

Skupina je namenjena posameznikom, ki doma skrbijo za svojce kateri so odvisni od njihove pomoči. V Sloveniji je še vedno zelo slabo poskrbljeno za ljudi, ki večino prostega časa namenjajo za oskrbo staršev ali ostalih svojcev.

Namen skupine je nudenje supervizije, podpore in skrb za njihovo psihofizično zdravje. Na skupini se bodo obravnavale teme, ki so povezane z njihovim življenjem, doživljanjem, krivdo, izgorelostjo,…

Šola za zakon (priprava na zakon) in družino

Namen šole za zakon je neporočenim parom omogočiti čim boljšo pripravo na partnersko in družinsko življenje.

Šola za starše

Šola za starše je namenjena staršem, vzgojiteljem, učiteljem ter vsem ostalim, ki jih to področje zanima in so povezani z vzgojo otrok in mladostnikov.

Podporna skupina za osebe z motnjami hranjenja/Podporna skupina za bližnje oseb z motnjami hranjenja

Izvajata se dve ločeni skupini: podporna skupina za osebe z motnjami hranjenja in podporna skupina za bližnje oseb z motnjami hranjenja. Prva podporna skupina je namenjena osebam z motnjami hranjenja druga podporna skupina pa je za njihove bližnje. Zavedamo se, da je v Sloveniji izredno slabo poskrbljeno za bolnike z motnjami hranjenja in zelo dolgo čakajo na hospitalizacijo zaradi premajhne kapacitete (čakalna doba je približno 6 mesecev). Podporna skupina je namenjena osebam, ki se prvič srečujejo z boleznijo in osebam, ki so se že zdravile in iščejo podporno skupino. Drugi del skupine je namenjen vsem bližnjim: partnerjem, staršem, prijateljem, ki živijo ali se družijo z osebo katera se sooča z boleznijo.

Podporna skupina za mlade brezposelne izobražence

Skupina je namenjena vsem, ki so doštudirali in ne najdejo zaposlitve primerne njihovi izobrazbi.