Izobraževanje za strokovne delavce o spolni zasvojenosti z internetom pri odraslih

Izobraževanje je namenjeno za posameznike, kolektive in organizacije, ki delajo z ljudmi. Področje zasvojenosti z virtualnimi odnosi je še zelo slabo poznano in raziskano, čeprav število zasvojenih zelo hitro narašča. Namen izobraževanja je osvetliti problematiko in strokovne delavce usposobiti za prepoznavanje zasvojenosti in dela z ljudmi, ki se soočajo s tovrstnimi težavami.

Podporna skupina za strokovne delavce »Ustavimo stres in izgorelost«

Podporna skupina je namenjena za vse, ki se poklicno ukvarjajo z ljudmi: negovalci, zdravstveni delavci, vzgojitelji, učitelji, socialni delavci,… Namen skupine je pomagati ljudem, ki so še posebej izpostavljeni stresu in izgorelosti.

Seminarji in delavnice za strokovne kolektive

Večje osebno zadovoljstvo, zdravje, notranja uresničenost in izpolnjenost, dvig odnosov na kvalitetnejšo raven in večja komunikacijska transparentnost prispevajo k večji učinkovitosti ter posledično tudi večji uspešnosti organizacije. V različnih organizacijah se opaža vedno večja problematika, ki izvira iz slabih medosebnih odnosov v kolektivu, osebnega nezadovoljstva in odnosov s »strankami«.

Priporočene teme:

  • komunikacija in reševanje konfliktov,
  • osebnostna zrelost – kot pogoj za uspešno komunikacijo,
  • kvaliteten odnos, kot pogoj za uspešno komunikacijo,
  • kako doseči v delovnem timu skupno izhodišče in skupen cilj?,
  • preprečevanje »izgorevanja«,