Zakaj otroka dati na poletni tabor?

Tabor bo vodil priznani strokovnjak iz področja vzgoje doc. dr. Sebastjan Kristovič s sodelavci. Doc. dr. Kristovič že več let po vsej Sloveniji predava za različne ciljne skupine iz področja vzgoje – za profesorje, učitelje, vzgojitelje in starše. Deluje tudi na področju psihosocialnega svetovanja iz področja vzgoje in odraščanja.

Cilji in namen tabora:

Namen tabora je, da otrok s svojimi vrstniki preživi aktivne počitnice, ki ga napolnijo z ustvarjalnimi in doživljajskimi vsebinami. Na taboru bomo razvijali socialne veščine, interaktivnost in motorične sposobnosti, se preko igre učili skupinskega dela ter z različnimi aktivnostmi spodbujali pri otroku samostojnost, samoiniciativnost in čustvene veščine.

Za koga je tabor primeren:

Tabor je primeren za otroke stare od 6 do 12 let.

Aktivnosti:

Telovadba, pohodi v naravi, spoznavanje okolice, orientacijske igre, ustvarjalne delavnice, športne igre, tekmovanja, ogled lokalnih posebnosti, pravljice, petje, potopisna predavanja, umetniške delavnice, spoznavanje zakonitosti narave, spoznavanje živali, kreativne delavnice,…

Kje bomo bivali?

Bivali bomo v Domu aktivnosti v Ženavljah (Ženavlje 11, 9203 Gornji Petrovci). Dom se nahaja v osrčju neokrnjene narave goričkega.

Prijave:

ON-LINE PRIJAVNICE (s klikom na odebeljen naslov pridete do prijavnice) zbiramo do 22. 6. 2017 . Za dodatne informacije nam lahko pišete na: taborveselja@gmail.com ali nas pokličete na telefonsko številko 040 266 694. Število mest je omejeno, zato otroku čim prej rezervirajte mesto, da doživi nepozabno poletno izkušnjo.

Cena:

Cena 5 dnevnega tabora znaša 160 € (plačilo je lahko tudi v dveh obrokih). V ceno je vključena 5 dnevna nastanitev z vsemi dnevnimi obroki, programom in aktivnostmi ter zavarovanje.

Prihod in odhod:

Starši pripeljejo otroke na tabor v nedeljo od 14.30 do 15.00 ure in jih pridejo iskat v petek od 14.30 do 15.00 ure; na naslov: Ženavlje 11, 9203 Gornji Petrovci.

Potrebna oprema:

Manjši nahrbtnik, vetrovka, pelerina, kapa s senčnikom (»šilt« kapa), 5 majic s kratkimi rokavi, 3 kratke hlače, 2 trenirki, nogavice, spodnje perilo, športni copati, hišni copati, škorni, 2 brisači, plastenka za vodo 0,5 l, 1 brezčrtni zvezek A4, pisalo, barvice ali voščenke, lahko tudi kakšne priljubljene igrače, plišaste medvedke…, slikanice, knjige, pravljice…, pribor za osebno higieno, instrument (tisti, ki igrajo – kitaro, harmoniko, orglice, flavto..), osebni dokument in zdravstveno kartico.

Otroci naj s seboj prinesejo tudi:

• vzglavnik, pregrinjalo in rjuho ali
• spalno vrečo in vzglavnik.

Starši bodo imeli ob zaključku tabora možnost za razgovor z doc. dr. Sebastjanom Kristovičem in ostalimi strokovnimi sodelavci.

Na taboru niso dovoljeni mobilni telefoni, tablice, ipd.

POHITITE S PRIJAVO! ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!

AMEU – ECM, Mednarodni inštitut za psihoterapijo in uporabno psihologijo
Svetovalno terapevtski center za družine, pare in posameznike
Glavni trg 17b, Maribor

Info:
taborveselja@gmail.com
040 266 694
ww.institut-stc.eu


Utrinki lanskega tabora

© 2015 INSTITUT-STC.EU | Alma Mater Europaea - ECM